SINDIKAT DRŽAVNIH I LOKALNIH SLUŽBENIKA I NAMJEŠTENIKA REPUBLIKE HRVATSKE
 

Matkovic_ikona390_final

Državna služba iz pera Marijane Matković

(SDLSN, 18. rujna 2012.) U poplavi medijskih napisa o državnoj upravi i njezinim službenicima kao društvenim nametnicima i “žderačima” proračunskog novca, Sindikat državnih i lokalnih službenika i namještenika Republike Hrvatske odlučio je o tome što i kako rade državni službenici i namještenici progovoriti iz perspektive zaposlenika državne uprave.

sdlsn_www220Kako naš diskurs ne bi bio pristran i subjektivan pomogla nam je dugogodišnja novinarka Vjesnika Marijana Matković, koja će u novootvorenoj rubrici “Državna služba iz pera Marijane Matković” pisati o državnoj službi viđenoj “očima” državnih službenika i namještenika, a želja nam je da se kroz ove “ispovijedi” zaposlenika raspoređenih na različitim radnim mjestima u državnim tijelima javnosti pruži mogućnost uvida u rad državne uprave bez unaprijed zadanih negativnih konotacija.

Želja nam je da svakoga mjeseca o poslovima svoga radnog mjesta, profesionalnim iskustvima i sebi samima “progovore” državni službenici i namještenici s područja cijele državne uprave te da tako pokažemo čitav spektar poslova i radnih mjesta u državnoj službi.

Pročitajte naš podlistak Sindikalnog lista…

Matkovic_bilten4_390

 

Matkovic_bilten3_390

 

Matkovic_bilten2_390

 

Drzavna_sluzba_iz_pera_br1

anketa

U pripremi je Zakon o plaćama državnih službenika i namještenika. Od Zakona očekujem…

Rezultati

Loading ... Loading ...

Administratio Publica
Hrvatska i komparativna javna uprava
Site logo Institut za javnu upravu