11. športski susreti: VIŠE NEGO USPJEŠNO!

11. športski susreti: VIŠE NEGO USPJEŠNO!

374pod-barjakom

Više je nego uspješno mala, ali hrabra ekipa  od 11 članova predstavila Zagrebačku županiju na 11. sindikalnim sporstskim susretima održanim 04.05.-08.05. o.g. u Zatonu kod Zadra.

Obranjeno
1. mjesto u disciplini stolnotenisačica, te vicešampionska titula u najpopularnijem izvansportskom natjecanju – belotu, razlog su za zadovoljstvo, ali i konkretan rezultat uspješnog predstavljanja naše sredine na ovoj manifestaciji koja okuplja preko 1000 sudionika iz svih dijelova Lijepe naše.

Premda ni ove godine naša ekipa na susretima nije bila zastupljena s većim brojem natjecatelja, čemu je svakako doprinio i prilično nespretno i nesretno odabran termin održavanja susreta, pripreme za odlazak naših predstavnika na spomenuto natjecanje, zahvaljujući dobrom i koordiniranom radu  radu članova županijskog povjereništva, prije svega njegovom Pododboru za  sport i rekreaciju, te neumornoj Dragani Bedenik, obavljene su besprijekorno. Uz činjenicu da su na vrijeme poduzete sve aktivnosti oko animiranja članstva za odlazak na 11. sportske susrete, treba reći da su pronađeni pokrovitelji i sponzori koji su u znatnoj mjeri pridonjeli da odlazak i sam boravak naših predstavnika na susretima protekne u vrlo dobrim uvjetima; od Zagrebačke županije dobivena su financijska sredstva kojima su plaćeni troškovi prijevoza, a Zajednica sportskih udruga Zagrebačke županije, te tvrtke “IGO-MAT” iz Otruševca (salame) i “ŠIMUN-MILK” iz Luke (sirevi) pobrinule su se za adekvatno opremanje ekipe sportskim i prehrambenim artiklima. Također, od Turističke zajednice Zagrebačke županije dobiveni su odgovarajući info-materijali preko kojih su se sudionici  11. Sindikalnih sportskih susreta mogli upoznati s turističkom ponudom naše sredine. Agilna povjerenica Ispostave Dugo Selo Anica Pavlović pobrinula se da naši predstavnici na otvorenju susreta budu odjeveni u ukusne tamnoplave majice s napisom naše županije, što je također doprinjelo ukupnom dojmu koji je ostavila naša ekipa. Zakazali su jedino jaskanski vinari (oni s kojima smo kontaktirali), no vjerujemo da će biti prilike da poprave svoj propust.

220P1000802Vezano za sportske rezultate, najviše radosti su nam priuštile  naše maestralne predstavnice Dragica Čujko i Sandra Lipnjak iz Općinskog suda u Zaprešiću koje su očekivano “pomele” svoju konkurenciju u disciplini stolnog tenisa, te zasluženo obranile titulu prvakinja. Ipak, pravu malu  senzciju napravio je naš belot-par Ljubomir Svalina (Općinski sud u Zaprešiću) i Zoran Perović (Ured državne uprave-Ispostava Samobor) koji su kao  totalni “autsajderi”, po prvi puta uopće zaigravši zajedno, osvojili drugo mjesto, redom pobjeđujući prošlogodišnje prvake i doprvake, te ostale favorite ovog turnira. Na kraju im je pripala vicešampionska titula i vrijedna nagrada organizatora – ručni satovi.

Od ostalih naših predstavnika valja zabilježiti i 4. mjesto naše predstavnice Sandre Lipnjak u disciplini pikado, a solidan plasman u brojnoj konkurenciji u streljaštvo postigli su i Nikolina Kostelac (12.) kod žena, te u muškoj konkurenciji Zoran Perović (15.), kao i muška ekipa u toj disciplini (10).

Sve u svemu bilo je zadovoljstvo biti članom ove male, ali uspješne sportske družine, pogotovo u veselim druženjima i zabavi koja su bila sastavni dio ukupnih aktivnosti, pa sve naše članove pozivamo da nam se dogodine pridruže, jer – ZAJEDNO SMO JAČI!

374mirna-ruka

374P1000764

374na-bazenu

374u-pubu