26. Susreti SDLSN RH uz sportska natjecanja

Zagreb, 16. rujna 2021. – Poznata je i posljednja Odluka Stožera civilne zaštite RH o nužnim epidemiološkim mjerama kojima se ograničavaju okupljanja, a o kojoj je ovisila organizacija najavljenih 26. Susreta SDLSN RH.

Slijedom, uvjet za sudjelovanje na 26. Susretima SDLSN RH (Zaton, od 29. rujna do 3. listopada) je posjedovanje EU digitalne COVID potvrde. Samo osobe koje imaju COVID potvrdu mogu prisustvovati okupljanju u organizaciji SDLSN RH. Ispunjavanjem toga uvjeta dopuštena su i sportska natjecanja.

COVID potvrde je moguće dobiti temeljem cijepljenja, negativnog nalaza ili preboljenja. Detalje o uvjetima izdavanja EU digitalnih COVID potvrda, te mjestima njezina izdavanja pronađite na našoj mrežnoj stranici www.sdlsn.hr, FB stranici i FB grupi.

Skrećemo pozornost kako su svi koji na Susrete dođu s COVID potvrdom temeljem negativnim nalazom PCR testa ili brzog antigenskog testa obvezni pristupiti drugom brzom antigenskom testu kojeg će na Susretima osigurati SDLSN RH, kao i financirati ga.

Radi evidencije osoba koje se (ne)moraju testirati tijekom Susreta potrebna je online prijava za sudjelovanje na Susretima preko obrasca: https://www.sdlsn.hr/sdlsn-rh-susreti-zaton-obrazac/ Prijaviti se može svaki sudionik osobno ili to može učiniti sindikalni povjerenik za članove pojedine sindikalne podružnice.
Rok za prijavu je 21. rujna 2021.

Prijave za smještaj, kao i prethodnih godina, idu preko sindikalnih povjerenika koji će na mail: sdlsn@sdlsn.hr, fax: 01 46 55 092 ili adresu: Sindikat državnih i lokalnih službenika i namještenika RH, Trg kralja Petra Krešimira IV. br. 2, 10000 Zagreb dostaviti objedinjeni prijavni obrazac zajedno s imenima i prezimenima sudionika iz pojedine podružnice (posebno žene, posebno muškarci, označenim članovima/nečlanovima, te prijedlogom rasporeda po apartmanima). Objedinjeni popis svih sudionika SDLSN RH će dostaviti u TN Zaton.

Svi su sudionici također dužni u SDLSN RH poslati i potvrdu o uplati smještaja. Prijava smještaja neće biti obavljena bez potvrde o uplati.

Prijave sportskih ekipa, također, kao i prethodnih godina, idu preko sindikalnih povjerenika.

Prijavne obrasce za sportske ekipe potražite osobno kod sindikalnih povjerenika ili na www.sdlsn.hr. Na webu su dostupne i Opće propozicije Susreta.

Ostanimo odgovorni. Vidimo se u Zatonu.