Bandić dijeli regres 2000 kuna, božićnicu 500 kuna

DOGOVOR POSTIGNUT

Bandić dijeli regres 2000 kuna, božićnicu 500 kuna

bandic_danasHR110610

Grad Zagreb i sindikati dogovorili su da će zaposleni čije se plaće financiraju iz gradskog proračuna dobiti regres od 2.000 kuna i božićnicu od 500 kuna. O eventualnoj većoj božićnici, ovisno o trendu punjenja proračuna, ponovno će razgovarati u listopadu.

danasHR_logoU skladu s postignutim dogovorom, Sindikat radnika u predškolskom odgoju i obrazovanju Hrvatske te Hrvatski sindikat djelatnika u kulturi, čiji su kolektivni ugovori istekli, sljedeći će tjedan potpisati nove kolektivne ugovore. Sindikat državnih i lokalnih službenika i namještenika Hrvatske – Podružnica Sindikata Gradske uprave Grada Zagreba potpisat će aneks postojećeg Ugovora, stoji u priopćenju Ureda gradonačelnika Grada Zagreba.

Na sastanku u gradskoj upravi u ime Grada pregovore je vodio gradonačelnik Milan Bandić sa suradnicima, a u ime zaposlenika sudjelovali su predstavnici Sindikata vatrogasaca Grada Zagreba, Sindikata državnih i lokalnih službenika i namještenika RH – Podružnice Sindikata Gradske uprave Grada Zagreba, Podružnica Profesionalnih Vatrogasaca JVP Grada Zagreba, Sindikata radnika u predškolskom odgoju i obrazovanju Hrvatske, Sindikata odgoja i obrazovanja Hrvatske, Hrvatskog sindikata djelatnika u kulturi i Nezavisnog sindikata bibliotečnih djelatnika Hrvatske.