BRODSKO-POSAVSKA ŽUPANIJA: Željko Balikić ponovno županijski povjerenik, Boris Pleša kandidat za predsjednika Sindikata

BRODSKO-POSAVSKA ŽUPANIJA: Željko Balikić ponovno županijski povjerenik, Boris Pleša kandidat za predsjednika Sindikata

SlBrod_ZP300807(SDLSN, 30. kolovoza) SLAVONSKI BROD – Sindikalni povjerenici Brodsko-posavske županije izabrali su danas novo sindikalno vodstvo na razini županije za iduće četiri godine.

Željko Balikić, koji je i dosad obnašao dužnost prvog među jednakima u Županiji, potvrdu svog dosadašnjeg rada dobio je ponovnim izborom na mjesto županijskog povjerenika, dok je za njegovog zamjenika izabran Tomislav Sigurnjak iz Nove Gradiške.

U Nadzorni odbor i Statutarnu komisiju Sindikata na predstojećem Saboru SDLSN istaknuti su kandidati Vera Bartek i Vesna Rajić, a delegati na Saboru ispred Brodsko- posavske županije bit će Željko Balikić, Sonja Peranović, Maja Mikić, Krešimir Marković i Vera Bartek.

Za predsjednika Sindikata kandidiran je zamjenik Ivice Ihasa Boris Pleša, koji se nazočnim sindikalnim povjerenicima zahvalio na ukazanom povjerenju i kandidaturi, izrazivši pri tome uvjerenje kako će SDLSN i u narednom četverogodišnjem razdoblju nastaviti s radom za opće dobro svih službenika i namještenika.