HAKOM izdao “tjeralicu” za Lucom Gašpar Šako

HAKOM izdao “tjeralicu” za Lucom Gašpar Šako

HAKOM_tjeralica_za_Lucom_Gaspar_Sako

… za uvećanje klikni na sliku

(SDLSN, 8. svibnja 2015.) Agencija čiji čelnici CK-ovskim priopćenjima o izvrsnosti rada HAKOM-a koja je prepoznata ne samo u RH, nego i cijeloj Europi i svijetu, izbjegavaju pojavljivanje pred TV kamerama, u svojem je sjedištu u Sky Officeu izdala “tjeralicu” za sdlsn_www220svojom zaposlenicom Lucom Gašpar Šako, s detaljnim uputama u slučaju njezinog pokušaja “upada” u agenciju čiji je zaposlenik do 18. svibnja kada joj ističe otkazni rok.

Na ulazu u Sky Office, pored s facebook profila ukradene fotografije “teroristice” Luce, nalazi se i detaljna uputa s tekstom: “OSOBA SA SLIKE NE SMIJE UĆI! ZVATI TIHANU U HAKOM DA SE SPUSTI, A GOSPOĐA LUCA GAŠPAR ŠAKO (SADA BIVŠA DJELATNICA HAKOMA SA SLIKE) NEKA PRIČEKA U PREDVORJU! AKO GOSPOĐA KRENE PREMA LIFTOVIMA I ODBIJA ČEKATI, ODMAH POZVATI ZAŠTITARE!”.

Sindikat se nada da u slučaju proboja Luce Gašpar Šako do liftova bez nadzornice Tihane zaštitari imaju odobrenje da na nju pucaju sve dok postoji prijetnja da će se dokopati HAKOM-ovih uredskih prostorija i tamo raznijeti opasana s tri kile dinamita i predsjedniku vijeća HAKOMA Draženu Lučiću i ravnatelju Mariu Weberu odaje priznanje zbog budnosti pred vanjskim i unutarnjim neprijateljima njihovog agencijskog feuda.

hakom_izvrsnost_hrt

Njihovu revnost i izvrsnost kada je u pitanju sigurnost staklenog dvorca u kojem se uspješno kriju od javnosti i prakticiraju svoju dužnosničku nepogrješivost na račun svakog tko se drzne dovesti ju u pitanje Sindikat je prepoznao, a nada se da će nakon ove objave to postati bjelodano “ne samo u RH, nego i cijeloj Europi i svijetu”. Heil HAKOM!
S. Kuhar