I POLICAJCI SE ZABAVLJAJU: Obilježena šesta godišnjica Podružnice PU osječko-baranjske

I POLICAJCI SE ZABAVLJAJU: Obilježena šesta godišnjica Podružnice PU osječko-baranjske

Spoljo191105_plakat_374

(SDLSN, 25. studenoga) Šesta obljetnica osnivanja u životu jedne sindikalne podružnice nije mala stvar. Tako su pomislili i u Podružnici PU osječko-baranjske i odlučili se u to ime i malo zabaviti. Dobra organizacija i promidžba u režiji sindikalnog povjerenika Ivana Špoljarića, rezultirali su velikim odzivom.

Na zabavi je bilo 125 osoba, a o tome kako je bilo veselo, pjevalo se i plesalo cijelu noć svjedoće i fotografije iz policijske kartoteke.

Na zabavi ničega nije nedostajalo, a na bogatoj tomboli dijelile su se i vrijedne nagrade brojnih sponzora, na čemu im se Podružnica od sveg srca zahvaljuje.

Na kraju “tombole” podjeljene su i utješne nagrade sponzora “KVARNER WIENER OSIGURANJA” 20 popusta od 120,00 kuna na policu redovnog osiguranja auto odgovornosti uz 20 foto aparata za jednokratnu uporabu.

Spoljo191105_za_stolom

Večera uz svijeće…

Spoljo191105_ples

Ovo nije diplomatski već policijski bal…

Spoljo191105_veselje

Trenuci opuštanja nakon napornog policijskog posla…

Spoljo191105_rukovanje

Nikolina Kraus, djelatnica interventne policije PU Osječko-baranjske, prima čestitke na osvojenoj prvoj nagradi tombole od strane predstavnika “LIMEX” D.Miholjac g. Andrea Skeleđi koji je uručio kamin na kruto gorivo vrijednost u vrijednosti od 4.000,00 kuna.