IVO SANADER ZAHVALIO SE KREŠIMIRU SEVERU NA ČESTITCI ZA POZITIVAN AVIS HRVATSKOJ

IVO SANADER ZAHVALIO SE KREŠIMIRU SEVERU NA ČESTITCI ZA POZITIVAN AVIS HRVATSKOJ

NHS_Sanader_zahvala_374

(SDLSN, 30. travnja) Premijer Ivo Sanader zahvalio se predsjedniku Nezavisnih hrvatskih sindikata Krešimiru Severu na čestitci koju mu je Krešo uputio povodom dobivanja pozitivnog avisa Europske komisije, kojim je preporučeno da se otvore pregovori s Hrvatskom o punopravnom članstvu u Europskoj Uniji, napomenuvši kako su mu na tome, dakako, zahvalni i svi članovi Vlade RH.

Dobitnik tri "palca gore" stječe pravo na besplatno članstvo u Sindikatu
Dobitnik tri “palca gore” stječe pravo na besplatno članstvo u Sindikatu

Premda je nesporno riječ prije svega o kurtoaznoj gesti i dobrom primjeru uljudbenog pismenog komuniciranja javnih osoba, premijer Sanader ovime je pokrenuo novu eru u odnosima Vlade i sindikata, prekinuvši praksu prema kojoj su premijeri uzimali zdravo za gotovo da im se čestita na uspjesima u radu.

Nakon što je otvorio ministarske kabinete za predstavnike sindikata i time zaslužio “palac gore”, ništa nas ne može zaustaviti da ovaj novi pomak ka većem uvažavanju socijalnih partnera nagradimo još jednim “palcem”.

Cijeli tekst pisma koje je Krešo uputio Ivi možete pročitati u PDF formatu ako kliknete na riječi: Dragi Ivo – Hvala Ti Krešo