Medaljoni s likovima hrvatskih ministara za svekoliki oporavak Hrvatske

POMOZIMO VLADI
Medaljoni s likovima hrvatskih ministara za svekoliki oporavak Hrvatske

medaljoni_svih

…za uvećanje klikni na sliku

(SDLSN, 26. kolovoza 2013.) Pri kraju turističke sezone polako svima postaje jasno da je svjetlo u tunelu hrvatskog gospodarstva još daleko, jer čak ni rekordni broj noćenja i zatvorenih ugostiteljskih objekata nisu dovoljni za optimističan pogled u budućnost.

sdlsn_www220Ma koliko se porezna i fiskalna disciplina povećala, koliko god se kuna iscijedilo iz ugostitelja, seljaka i nakupaca, plaće državnih službenika i namještenika smanjile, cesta, pošta i osiguravajućih društava prodalo, jednostavno ne ide.
Razlog tomu možda je i kolektivna apatija i nevjerica u vlastite snage i pamet demokratske nam Vlade i njezinih najboljih muževa (i žena, dakako, ali tako se kaže), koji se bore sa stoglavim zmajem recesije.
I baš zato, kako bi njima, koji predvode ljuti boj za bolje sutra sviju nas bilo lakše, a oni sami hrabriji za spoznaju da je njihov narod i biračko tijelo uz njih, Sindikat će u idućih mjesec dana izdati posebnu kolekciju medaljona s likom hrvatskih ministara i odgovarajućih molitava za njihovo zdravlje, uspješan rad i život.
Prva tri medaljona s likovima ministara od financija, rada i uprave i pripadajuće im molitve potpore već se mogu “downloadati” sa sindikalnih mrežnih stranica pa ako našim ministrima i sebi samima želite dobro, pomolite se… S. Kuhar