Mladen Kokan još jedan mandat na čelu Podružnice Grada Splita

IZBORI U SINDIKALNIM PODRUŽNICAMA
Mladen Kokan još jedan mandat na čelu Podružnice Grada Splita

Kokan_izbori280611_390

(SDLSN, 1. srpnja 2011.) U okviru izbornih aktivnosti u sindikalnim podružnicama koje se obvezno provode u godini održavanja Sabora SDLSN, u utorak 28. lipnja održana je u sdlsn_www220zgradi Banovine u Splitu izborna skupština Podružnice Grada Splita.
Na skupštini je za sindikalnog povjerenika ponovno izabran Mladen Kokan, za zamjenika povjernika Stanko Ruščić, a za blagajnicu podružnice Milanka Rajčić.
Kokan_izbori280611_220S obzirom na veličinu podružnice izabrano je i povjereništvo i nadzorni odbor, a donijeta je i odluka da se izbori u podružnici ubuduće mogu provoditi putem izabranih predstavnika, točnije 18 predstavnika koji su ujedno i članovi izabranih tijela sindikalne podružnice.

Osvrćući se na prethodno razdoblje, novi i stari sindikalni povjerenik Mladen Kokan istaknuo je kako je temeljna zadaća sindikata sklapanje i očuvanje prava iz kolektivnih ugovora te individualna pomoć članovima u ostvarivanju tih prava, ali i drugi oblici pomoći i solidarnosti prema članovima sindikata, na ćemu će tijela ove podružnice i on osobno nastaviti raditi kao i dosad.