MUP: Osnovana Podružnica SDLSN u Policijskoj akademiji

MUP: Osnovana Podružnica SDLSN u Policijskoj akademiji

radmilovic_zelimir

(SDLSN, 16. rujna 2008.) U prostorijama Policijske akademije u Zagrebu osnovana je danas nova sindikalna podružnica Sindikata državnih i lokalnih službenika i namještenika RH u Ministarstvu unutarnjih poslova.

sdlsn_www220Za povjerenika Podružnice Policijske akademije izbaran je sveučilišni specijalist kriminalističkog istraživanja i predavač na katedri Kriminalistike, kolegij Kriminalistička tehnika i Uvod u kriminalistiku Želimir Radmilović (na fotografiji).

policijska_akademija_MUPNjegova zamjenica je prof. Dubravka Petrić-Dunaj, zaposlena u Odjelu za policijsku obuku, dok je blagajnica podružnice postala Tajana Bašić.
Dvadesetak članova Podružnice policijske akademije za Sindikat znači pojačanje nesrazmjerno njihovom broju, jer je formiranjem ove podružnice Sindikat dobio think-tank grupu visokoobrazovanih policijskih službenika, koja će mu pomoći u izradi stručnih prijedloga i rješenja s ciljem unaprjeđenja položaja policijskih službenika.
Na osnivačkoj skupštini s ustrojem i radom Sindikata članove Podružnice upoznao je predsjednik SDLSN Boris Pleša, a skupštini su nazočili i sadašnji i bivši predsjednik Odbora policije SDLSN Zlatko Orešković i Mirko Bošković.