NAGRADNA IGRA ORUŽANIH SNAGA RH: Glavna nagrada susret s načelnikom Glavnog stožera u njegovom kabinetu!

NAGRADNA IGRA ORUŽANIH SNAGA RH: Glavna nagrada susret s načelnikom Glavnog stožera u njegovom kabinetu!

OSRH_nagradna_igra

(SDLSN, 2. lipnja) Dok ne rješavaju višak zaposlenih državnih službenika i namještenika u Oružanim snagama odgovorni u Hrvatskoj vojsci organiziraju nagradne igre. Za to

Zgoditak nagradne igre OSRH
Zgoditak nagradne igre OSRH

vrijeme njihovi kolege u Ministarstvu obrane image dobrih momaka brižljivo grade sudjelovanjem u humanitarnim akcijama.

Rezultati sigurno neće izostati, građani će Hrvatsku vojsku gledati u građanima prijateljskijem svjetlu, a podići će se i njihova bojeva spremnost. Naime, vojničke pinkale, privjesci, šalice i zastavice u modernom poimanju totalnog rata mogu biti ubojito oružje u dobro obućenim rukama, a oni sretnici kojima će se posrećiti da lete u zrakomlatu HV-a ili se provezu u supertenku naše vojske, bit će obućeni i za nemoguće misije. Superheroj koji se kao pobjednik nagradne igre nađe oči u oči s načelnikom Glavnog stožera i izdrži njegov odlučni vojnički pogled za vrijeme razgovora u njegovu kabinetu treba odmah biti oslobođen služenja vojnog roka u domu umirovljenika i promaknut u čin pričuvnog časnika.

Ministar Rončević daruje krv
Ministar Rončević daruje krv

I dok načelnik Glavnog stožera priprema svoj kabinet za prijem pobjednika na natječaju za Idola Hrvatske vojske, ministar obrane Berislav Rončević darovao je svoju krv građanima Hrvatske.

Lijepe geste, nema što. A kao izraz podrške otvaranja obrambenog sustava građanima Odbor za igre i zabavu Sindikata predlaže još neke moguće akcije:

  1. Izbor za najmirnijeg civilnog ročnika (glavna nagrada: Mir i Tišina)
  2. Zlatni mikrofon Glavnog stožera (glavna nagrada: Prislušni uređaj za snimanje)
  3. Željezni križ MORH-a (glavna nagrada: CD grupe Iron Maiden za ročnika s najviše željeza u krvi)
  4. Petak dan za metak (glavna nagrada: Pogodak metkom u neprobojnu košulju – pancirku)
  5. Socijalno partnerstvo živi vječno (glavna nagrada: Susret čelnika sindikata državnih službi s odgovornima u MORH i OSRH bez višemjesečnog dopisivanja)
  6. Riješi zadatak ostvari dodatak (glavna nagrada: Dodatak na plaću zbog uvjeta rada državnom službeniku ili namješteniku koji za to ima zakonske uvjete, ali ih ne može ostvariti zbog zauzetosti odgovornih u MORH i OSRH organiziranjem nagradnih igara)

Nadamo se da će naši konstruktivni prijedlozi naići na razumijevanje odgovornih u MORH i OSRH i ovim putem molimo potencijalne sudionike nagradnih igara iz redova sindikalnog članstva da se prijave u što većem broju, jer izgleda da nam samo fortuna može pomoći da vidimo naše socijalne partnere u Ministarstvu obrane.