Novo na webu SDLSN – Rubrika “Nemreš bilivit!!!”

Novo na webu SDLSN – Rubrika “Nemreš bilivit!!!”

nem_bilivit1

(SDLSN, 9. veljače 2010.) Web stranice Sindikata državnih i lokalnih službenika i namještenika Republike Hrvatske od danas su bogatije za novu stalnu povremenu rubriku pod nazivom “Nemreš bilivit!!!”.

Radi se o rubrici koju web tim SDLSN-a opisuje kao “rubriku za čuđenje u svijetu državne uprave”, a u kojoj će se opisivati začudne i neobične pojave i slučajevi iz šarolikog svijeta sustava državne uprave.

sdlsn_www220Rubrika je, kako ističu njezini tvorci, nastala po uzoru na Ripleyevu glasovitu rubriku “Vjerovali ili ne!”, odnosno predstavlja njezinu hrvatsku službeničku inačicu, a njezina budućnost i učestalost pojavljivanja na web stranicama SDLSN ovisit će o dojavama službenika istraživača s terena.

Prva vijest koju danas objavljujemo u ovoj rubrici stoga je i povijesna, a vjerujemo da neće biti i posljednja jer svijet državne uprave obiluje primjerima domišljatosti poslodavaca koji po onoj staroj “snađi se druže” pronalaze načine kako sebi bliskima isplatiti plaću veću od one koju imaju ostali državni službenici i tako se izruguju sustavu u kojem rade…

Dakle, javite nam kako se to kod Vas radi na mail sdlsn@sdlsn.hr