Održana sjednica Županijskog povjereništva

Održana sjednica Županijskog povjereništva

180903_1_final

(SDLSN, 18. rujna) Na danas održanoj sjednici Županijskog povjereništva Virovitičko-podravske županije u Virovitici razmatrane su izborne aktivnosti po podružnicama, izbor županijskog povjerenika i nejgovog zamjenika, prijedlog zastupnika za Sabor Sindikata 20. studenoga, isticanje kandidata za tijela Sindikata na državnoj razini i aktualna sindikalna problematika.

Konstatirano je da su u većini sindikalnih podružnica održane izborne skupštine, na kojima su izabrani novi ili potvrđeni postojeći sindikalni povjerenici.

Za županijskog povjerenika izabrana je ponovno Iralda Fidušek, a za njezinu zamjenicu Andreja Gačeša, dugogodišnji istaknuti članovi Sindikata.

Zastupnici na Saboru Sindikata bit će

  • Anka Kelečić, porezna uprava
  • Mandica Boloban, državna uprava
  • Goran Koštić, sudstvo
  • Dragomir Rončević, gradska uprava

Za tijela Sindikata na državnoj razini predloženi su Branimir Kalanj za Statutarnu komisiju, Anka Kelečić za Nadzorni odbor i Ivica Ihas za predsjednika Sindikata.

Informaciju o sindikalnim aktivnostima i predstojećim zadaćama Sindikata u kontekstu kolektivnog pregovaranja na državnoj i lokalnoj razini nazočne je izvjestio predsjednik Ihas.

180903_9_final