Osnovana podružnica Policijske uprave primorsko-goranske Rijeka

Osnovana podružnica Policijske uprave primorsko-goranske Rijeka

(SDLSN, 27. svibnja) U prostorijama Doma sindikata, “Franjo Belulović”, Rijeka, dana 26. svibnja 2004. godine osnovana je nova sindikalna podružnica PU Primorsko – goranske Rijeka. Na osnivačkoj skupšini su osim članova koji su potpisali pristupnice prisustvovali predsjednik Odbora policije Mirko Bošković, sindikalni povjerenik za Primorsko – goransku županiju Slavica Juranić, Mirjana Dvorny i Dean Frlan – zamjenici županijskog povjerenika, Vanda Mohorovičić, blagajnik i zainteresirani djelatnici iz PU Primorsko – goranske Rijeka.

Solomun1

Sastanak je započeo u 16 sati. Sindikalna podružnica trenutno broji dvanaest članova. Za sindikalnog povjerenika izabran je Nenad Salamon, zamjenici su Boris Kazija i Loris Tomažić a blagajnik je Nermin Bečirević. Nakon osnivanja podružnice i njenih predstavnika prisutni su razgovarali s gospodinom Mirkom Boškovićem i predstavnicima županijskog povjereništva o brojnim problemima s kojima se suočavaju u radu. U ragovoru koji je trajao do 19,00 sati novi i budući članovi PU Primorsko – goranske Rijeka upoznati su s aktivnostima Sindikata na nivou Republike Hrvatske, te mogućim načinima rješavanja trenutnih problema.

Svima skupa želimo mnogo uspjeha u sindikalnom radu, zastupanju interesa i rješavanju problema državnih službenika i namještenika Policijske uprave.

Solomun2