OSNOVANA PODRUŽNICA SINDIKATA DRŽAVNIH I LOKALNIH SLUŽBENIKA I NAMJEŠTENIKA ZAPREŠIĆ

OSNOVANA PODRUŽNICA SINDIKATA DRŽAVNIH I LOKALNIH SLUŽBENIKA I NAMJEŠTENIKA ZAPREŠIĆ

(SDLSN, 10. studenoga) Dana 10.11.2004. godine održana je Osnivačka Skupština Sindikata državnih i lokalnih službenika i namještenika Republike Hrvatske – Podružnica Zaprešić. Na Skupštini je jednoglasno donijeta odluka o osnivanju Podružnice Sindikata, čiji puni naziv glasi: Sindikat državnih i lokalnih službenika i namještenika Republike Hrvatske- Podružnica Zaprešić. Članstvo Podružnice iz redova je državnih službenika i namještenika Ureda državne uprave u Zagrebačkoj županiji, Ispostava Zaprešić i Državne geodetske uprave, Područni ured za katastar Zagreb, Ispostava Zaprešić.

Zapresic_101104

Povjereništvo Podružnice Sindikata čini pet članova, a za Sindikalnog Povjerenika izabrana je IRENA SARTA. Zamjenik Povjerenika je TOMISLAV RIHTAR, a blagajnik DUBRAVKO IVEKOVIĆ.

Novoosnovana podružnica Sindikata konstituirana je radi velikog interesa svog članstva za vlastitom podružnicom putem koje će na najadekvatniji način neposredno moći udovoljavati svojim potrebama te promicati svoja prava i interese.

Nadajmo se da će Povjerenik i članovi Povjereništva opravdati iskazno povjerenje i svojim djelovanjem stvoriti zadovoljno članstvo i jaku i stabilnu podružnicu.