Pogodnosti članstva: Nastavak studiranja na diplomskom studiju Financije i investicije

Zagreb, 8. srpnja 2024. – Podsjećam kako je slijedom potpisanog Sporazuma između SDLSN RH i Veleučilišta Baltazar svim članovima Sindikata omogućeno studiranje po znatno povoljnijim financijskim uvjetima – POGODNOSTI ZA ČLANOVE SDLSN RH.

O nedavnim otvorenim upisima već smo vas informirali – Otvoreni upisi na Veleučilište Baltazar – ONLINE studiji

S obzirom na približavanje kraja studiranja na prijediplomskom studiju, Veleučilište Baltazar skreće pozornost na mogućnost nastavka studiranja na diplomskom studiju Financije i investicije.

Zbog važnosti skupine financijskih i računovodstvenih kolegija koji su mnogima od vas doprinijeli profesionalnom razvoju na domaćem, ali i na inozemnom tržištu, Veleučilište Baltazar Zaprešić je od prošle akademske godine otvorilo vrata diplomskog studija Financije i investicije.

Studiranje financija i investicija može donijeti brojne prednosti i otvoriti raznolike profesionalne mogućnosti. Znanje iz financija može vam  pomoći da bolje upravljate vlastitim financijama, uključujući investiranje, štednju, planiranje mirovine i upravljanje dugovima. Financije i investicije su globalne discipline, što znači da možete raditi u različitim dijelovima svijeta i u međunarodnim kompanijama. Studiranje Financija i investicija može biti izazovno, ali pruža solidnu osnovu za uspješnu i dinamičnu karijeru, te vam daje alate potrebne za donošenje financijskih odluka u profesionalnom i osobnom životu.

Nastava se održava klasično u prostorijama Veleučilišta Baltazar u Zaprešiću s napomenom da će svako predavanje biti snimljeno i dostupno studentima. Osim profesora zaposlenika Veleučilišta Baltazar Zaprešić, nastava će se dodatno obogatiti znanjem vrhunskih stručnjaka iz prakse.

Za sva pitanja oko upisa, slobodno kontaktirajte voditelja studija Daria Lešića, univ. spec. oec., v. pred.,  na email: dlesic@bak.hr

Za detaljnije upoznavanje sa studijem Financije i investicije pogledajte na linku – Financije i investicije (NOVO!)