POLICIJSKA POSTAJA GRAČAC: Četverostruki prvaci malonogometnog turnira

POLICIJSKA POSTAJA GRAČAC: Četverostruki prvaci malonogometnog turnira

PPGracac_gusjenica

(SDLSN, 13. svibnja) Od kad sudjeluje na malonogometnom turniru na Športskim susretima Sindikata državnih i lokalnih službenika i namještenika RH, sindikalna podružnica Policijske postaje Gračac zna samo za pobjede.

Od prvog nastupa 2002. godine, kad su za zagrijavanje zauzeli 2. mjesto, PP Gračac samo 2006. godine nije bila pobjednik turnira u malom nogometu.

SDLSN_wwwPrva mjesta 2003., 2004., 2005. i 2007. godine svrstavaju ekipu policijskih službenika iz Gračaca u red najuspješnijih natjecatelja na Športskim susretima Sindikata.

No, premda na terenu djeluju kao disciplinirani i uigrani nogometni stroj koji melje protivnike, dečki iz PP Gračac uvečer postaju opušteni i simpatični momci koji se znaju opustiti i zaplesati, kao i svi ostali sudionici zatonskih druženja.

Ipak, budući da se radi o izvanserijskom športskom uspjehu, koji dokazuje da su timski duh i tjelesna sprema koji odlikuju ove hrvatske policajce velika prednost i na borilištu koje nema veze s kriminalom i prometnim prekršajima, predstavit ćemo dečke iz PP Gračac. Zalužili su…

PPGracac

Igrači na slici – stoje ( s lijeva na desno): Perica Ešegović, Ivan Vidak, Josip Pavičić, Damir Ivanagić, Anto Matijević i Jure Čulina. Čuče: Željko Hudiček – povjerenik, Vladimir Hranić, Kristijan Morina, Stipe Rončević, Krešo Čulina i Franjo Abramović – voditelj ekipe.