Posredovanje u potrošačkom i stambenom potrošačkom kreditiranju

Poštovani članovi,

Vezano za podizanje novih kredita,zatvaranje urednih i neurednih kreditnih obveza te kreditnih ponuda banaka na ostatak primanja uz minimalnu papirologiju za naše članstvo podsjećamo vas na potpisani ugovor o poslovnoj suradnji s tvrtkom Media Fortis d.o.o.licenciranom za posredovanje u potrošačkom kreditiranju od strane Ministarstva financija,licenciranom za stambeno potrošačko kreditiranje od strane Hnb-a i licencirano za sve vrste osiguranja.Tvrtka Media Fortis d.o.o. pomaže našim članovima pri odabiru najpovoljnije banke s obzirom u kakvoj se situaciji klijent nalazi te se možete obratiti putem telefonskog poziva ili maila djelatnicima tvrtke Media Fortis d.o.o. bez nepotrebnog obilaženja banaka.

Sindikat državnih i lokalnih službenika i namještenika Republike Hrvatske  pomaže svojiim članovima da kreditiranje riješe brzo i kvalitetno putem MEDIA FORTISA, s obzirom da imaju veliko iskustvo i maksimalno široku ponudu banaka uz profesionalan i angažiran pristup lincenciranih kreditnih posrednika.

Tvrtka Media Fortis  d.o.o. odobrava posebne uvjete za članove Sindikata i njihovih obitelji za korištenje usluga koje uključuju poklon bon ( široke potrošnje) u iznosu od 200,00 – 500,00 kn zavisno o visini realizacije kredita.

                   Svoje usluge pružaju klijentima iz cijele Hrvatske uz mogućnost isplate kredita u određenoj banci po mjestu stanovanja

Kontakt ovlaštena osoba u tvrtci MEDIA FORTIS d.o.o. je
ing.Jurica Barbarić
Mob: 091/9540-988,095/5305-009 ili 01/5623-403
Email: mediafortis1@gmail.com

Ured tvrtke je u Zagrebu, Šubićeva ulica 42 (tržnica Kvatrić), radno vrijeme: (pon.-pet.) od 09-17h.

MEDIA FORTIS d.o.o. posreduje u realizaciji kredita do 300.000,00 kn, reprogramu starih kredita, djelomičnom zatvaranju postojećih kredita, te novom kreditiranju na ostatak primanja.

Trenutno su aktualni nenamjenski krediti do 300.000,00 kn, krediti do 225 000 kn uz djelomično zatvaranje postjećih obveza,te krediti za zatvaranje svih postojećih ovrha i blokada.Osim toga aktualni su i stambeni krediti do 300.000,00 eura,hipotekarni krediti i razni modeli kredita na ostatak primanja bez detaljnog gledanja postojećih obveza i prometa po tekućem računu.

 Više pojedinosti i pogodnosti možete vidjeti u letku koji se nalazi u prilogu.

S poštovanjem

SDLSN reklama za članove u pdf formatu