Potpišite peticiju SDLSN RH za vraćanje dostojanstva zaposlenima u pravosuđu!

Zagreb, 8. veljače 2022. – Radite na nekom od sudova u RH ili u državnom odvjetništvu? Nezadovoljni ste podcjenjivačkim odnosom Vlade, kao poslodavca, prema vama? Dosta vam je Vladinog „gašenja požara“ u sustavu davanjem mrvica tek dijelu kolegica i kolega? Dosta vam je „uhljebizma za kikiriki“ i „šetnje na rubu egzistencijalne provalije“?

Potpišite peticiju SDLSN RH za vraćanje dostojanstva državnim službenicima i namještenicima u pravosudnim tijelima!

Svi naši članovi zaposleni u pravosudnim tijelima neka se obrate sindikalnim povjerenicima u svojim sindikalnim podružnicama i pridonesu uspješnosti akcije. Povedite sa sobom i kolege s kojima radite, neovisno jesu li članovi SDLSN RH ili nisu.

Borba kolegica i kolega u pravosuđu je borba svih nas!

SDLSN RH je jedini sindikat koji istodobno zastupa prava i interese državnih službenika i namještenika u gotovo svim državnim tijelima, u njih 143. I u županijama, u većini gradova i brojnim općinama, te u mnogim ustanovama, udrugama itd.

S jednakom pažnjom pristupamo problemima spremačica, daktilografa, administrativnih referenata, osobnih vozača državnih dužnosnika, kuhara, viših policijskih tehničara, pirotehničara, glavnih konzervatora, veterinarskih inspektora, ovlaštenih katastarskih referenata, stručnih suradnika u državnom odvjetništvu, voditelja odjela zdravstvene zaštite u kaznenim tijelima, komunalnih redara … Bili smo i bit ćemo „s vaše strane ograde“ tijekom pregovora i tijekom sindikalnih akcija!

Potpisi za vraćanje dostojanstva zaposlenima u pravosuđu prikupljaju se do 15. veljače 2022.

Daljnje aktivnosti pratite na našem webu, Facebook stanici i grupi. Prijavite se za primanje newslettera. Jer pravodobna i točna informacija je moć! Kao i naše zajedništvo i solidarnost!