POŽEGA: Potpisan kolektivni ugovor

POŽEGA: Potpisan kolektivni ugovor

pozega_ku181213

(www.pozega.hr) Kolektivni ugovori za zaposlene u gradskoj upravi i ustanovama čiji osnivač je Grad Požega potpisani su danas na razdoblje od dvije godine.

pozega_portal_grada– Drago mi je da smo u ovo predbožićno blagdansko vrijeme potpisali kolektivni ugovor. Zahvaljujem se jednoj i drugoj strani na razumijevanju i dogovoru. Drago mi je da smo uspjeli prevladati sve razlike i postići zadovoljavajuće rješenje – naglasio je Boris Pleša, predsjednik Sindikata državnih i lokalnih službenika i namještenika RH, koji je kolektivni ugovor potpisao za sindikat zaposlenih u gradskoj upravi.

– Mislimo da je ovo jedan korak dobre volje i sa strane sindikata i sa strane nas u Gradu kako bismo ovu godinu premostili i pronašli jedan način da to bude podnošljivo, a onda ćemo uz bolje prilike u Požegi i uz više potencijala moći razgovarati o nekakvim drugim stvarima koje se tiču statusa zaposlenih – rekao je gradonačelnik Neferović.

U ime Sindikata odgojnog obrazovanja RH kolektivni ugovor potpisala je Blanka Lončarević, povjerenica za SOOH u Dječjim vrtićima Požega, rekavši je kako je ugovor u skladu s trenutačnom situacijom.