S novom Upravom Pleter-usluga o budućoj suradnji

Zagreb, 5. svibnja 2021. – Predstavnice SDLSN-a, pravnica Iva Bolanča i predsjednica Odbora MORH-a Nina Pejanović sastale su se jučer s novom predsjednicom Uprave Pleter-usluga Martinom Puljić i članom Uprave Denisom Skubicom kako bi razgovarale o dosadašnjem i budućem socijalnom dijalogu i suradnji.

Sindikalna strana je informirana o poslovanju društva i angažiranosti Pleter-usluga u pripremanju i dostavljanju obroka na potresom pogođenom području – Banovini. Poseban naglasak je bio na položaju radnika i poštivanju njihovih prava. Tako je otvoreno pitanje regresa i toplog obroka, postupka cijepljenja svih radnika Pletera protiv  COVID-19, te mogućnosti suradnje Pletera i SDLSN-a radi realizacije povoljnijeg ljetovanja naših članovima u Splitu i Puli.

Sastanak je završen u pozitivnom ozračju, a u pripremi je novi sastanak o otvorenim pitanjima na koji će i SDLSN biti pozvan.

Povodom imenovanja nove Uprave Pleter-usluga, predsjednica SDLSN je novoj predsjednici Uprave uputila čestitku s iskazanom željom za budućom korektnom suradnjom i kvalitetnim socijalnim dijalogom. Kako se, među ostalim, navodi, SDLSN je otvoren za razgovor o svim pitanjima u interesu naših članova.

Photo: Zeljko Lukunic/PIXSELL