REFERENDUM O PRIHVAĆANJU KOLEKTIVNOG UGOVORA ZA DRŽAVNE SLUŽBENIKE I NAMJEŠTENIKE

REFERENDUM O PRIHVAĆANJU KOLEKTIVNOG UGOVORA ZA DRŽAVNE SLUŽBENIKE I NAMJEŠTENIKE

(RIJEKA, 13. rujna) Glasovanje na referendumu za državne službenike i namještenike u Primorsko-goranskoj županiji započelo je 13. rujna u uredima državne uprave, policijskim upravama, Poreznoj upravi, područnim uredima za katastar, MORH-u. Djelatnici Ureda državne uprave u PGŽ (njih 375) glasovat će od 8,00 do 10,00 sati, od ponedjeljka do petka, na tri glasačka mjesta: u Rijeci, Crikvenici i Krku.

U Rijeci, na adresi Riva 10, glasovati će 205 djelatnika. Evo kako je to izgledalo 13. rujna u 8,00 ujutro.

Ref_Rijeka2

Glasački odbor: Anđelka Manjgotić, Marija Buterin i  Nada Natanelić kao predstavnici poslodavca i Slavica Juranić, Dean Frlan i Mirjana Dvorny za Sindikat državnih službenika i namještenika RH – u iščekivanju.

Ref_Rijeka1

8,10 – prvi glasač Ureda državne uprave u PGŽ – Ivan Lenac – ubacuje listić u kutiju

Ref_Rijeka3

Glasanje se nastavilo u vedrom ozračju – Vanda Mohorovičić i Verica Malnar

Ref_Rijeka4

Na referendumu nije nedostajala i “moralna” potpora pomoćnika predstojnice Zvonimira  Gržete i  sindikalnog povjerenika MORH-a Centar za obavješćivanje – Stanka Stošića

U 12,00 glasovanje je započelo i za djelatnike MORH-a.  Za glasačko mjesto u Rijeci na adresi Riva 10 predviđeno je glasanje 80 djelatnika. Osatli djelatnici će glasati po ustrojstvenim jedinicima u Crikvenici, Delnicama i Opatiji.

Ref_Rijeka6

Glasački odbor u sastavu: Stanko Stošić – član Sindikata državnih i lokalnih službenika i namještenika RH, Bruno Pendić – predstavnik Sindikata vojnih službenika i namještenika, te predstavnici poslodavca: Biderman Karmen i Ivanka Tomljanović.

Glasanje za 96 djelatnika Državne geodetske uprave, Područnog ureda za katastar Rijeka organizirano je na adresi Riva 10, Rijeka u 13,00 sati.

Ref_Rijeka7

Glasački odbor i nestrpljivi djelatnici čekaju ispred sobe 137a ( Nena Babnik, Flego Veljko, Berislav Sesar…)

Ref_Rijeka8

13:05 A…evo…stižeeeeee i predsjednik glasačkog odbora – Milivoj Klarić

Ref_Rijeka5

A ovako su, napokon i  s nestrpljenjem, djelatnici Katastra glasali.