RIJEKA: Slavica Juranić ponovno izabrana za županijsku povjerenicu

RIJEKA: Slavica Juranić ponovno izabrana za županijsku povjerenicu

Rijeka240507_1

SDLSN_www(SDLSN, 25. svibnja) Jučer je u Rijeci, nakon odrađenih izbornih aktivnosti u sindikalnim podružnicama na području Županije, održana izborna skupština Županijskog povjereništva Primorsko-goranske županije, na kojoj su prisustvovali predsjednik Sindikata Ivica Ihas i tajnik Sindikata Siniša Kuhar.

Rijeka240507_2

Pozdravljajući okupljene nove i ponovno izabrane sindikalne povjerenike predsjednik Ihas je naglasio kako se radi o županijskom povjereništvu od gotovo tisuću članova, koje

Zamjenici županijske povjerenice vrlo su emotivno doživjeli rezultate izbora
Zamjenici županijske povjerenice vrlo su emotivno doživjeli rezultate izbora

zahvaljujući brojnim aktivnostima i uspješnom vodstvu županijske povjerenice Slavice Juranić može biti primjer drugim županijskim povjereništvima.

Nakon podnošenja izvješća županijske povjerenice Slavice Juranić o radu tijekom proteklog mandata i izbora radnih tijela, pristupilo se glasovanju, nakon kojeg je između troje kandidata za županijsku povjerenicu ponovno izabrana Slavica Juranić.

Za zamjenike županijske povjerenice izabrani su Vesna Hozić i Igor Babić, a izabrani su i četiri sabornikaiz Primorsko-goranske županije na IV. izborni Sabor SDLSN i to: Ines Legac, Slobodan Juračić, Vesna Hozić i Igor Babić, pored županijske povjerenice koja je sabornik po funkciji kao član Glavnog povjereništva.

Rijeka240507_3Kao kandidat za Statutarnu komisiju istaknuta je Ines Legac, a u Nadzorni odbor predložen je Igor Babić.

Za predsjednika Sindikata istaknuto je  dvoje kandidata – domaći favorit Slavica Juranić i sadašnji zamjenik predsjednika Sindikata Boris Pleša.