Sindikat županici Buconić dodijelio godišnju nagradu za promicanje socijalnog partnerstva

Sindikat županici Buconić dodijelio godišnju nagradu za promicanje socijalnog partnerstva

SDLSN_www(SDLSN, 6. studenoga) Samo dan nakon izjave županice Dubrovačko-neretvanske županije Mire Buconić o tome kako je glupo u proceduri donošenja pravilnika o ustroju i radu preskakati Sindikat zaposlenika kad ionako nemaju nikakvog utjecaja, tročalni sindikalni žiri SDLSN donio je odluku o dodjeli godišnje nagrade za promicanje socijalnog partnerstva simpatičnoj županici.

JUTARNJI LIST, 6. studenoga: MIRA BUCONIĆ, dubrovačka županica "Glupo je u proceduri donošenja pravilnika o ustroju i radu preskakati Sindikat zaposlenika kad ionako nemaju nikakvog utjecaja"
JUTARNJI LIST, 6. studenoga:
MIRA BUCONIĆ, dubrovačka županica
“Glupo je u proceduri donošenja pravilnika o ustroju i radu preskakati Sindikat zaposlenika kad ionako nemaju nikakvog utjecaja”

Sindikat nagradu dodjeljuje istaknutim nositeljima političke vlasti na svim razinama koji su svojim radom i promicanjem vrijednosti socijalnog partnerstva postigli vrijedne rezultate na području zaposleničke participacije u donošenju odluka koje utječu na njihov status.

U obrazloženju žirija navodi se kako su se u osobi županice Buconić vrline političke kulture i korektnosti, tolerancije, ljupke i lepršave gracilnosti u ophođenju s predstavnicima Sindikata zaposlenika smjestile kao u svom prirodnom staništu te je stoga nagrada otišla u prave i politikom neuprljane, čiste i nevine ruke.

Nagradu bi županici Buconić na prigodnoj svečanosti u sindikalnom domu socijalnog partnerstva sindikata i politike “Boris Kunst” u Dubrovniku trebala uručiti županijska sindikalna povjerenica SDLSN Branka Martinović Vuković, nakon što zbor zaposlenika Dubrovačko-neretvanske županije otpjeva za tu prigodu skladanu svečanu pjesmu “Mira, kraljice socijalnog mira”.
Bravo županice!