SLUŽBENIČKI SINDIKAT NUDI 100 TISUĆA LIPA ZA “NALOGODAVCE PRIVATIZACIJE”

SLUŽBENIČKI SINDIKAT NUDI 100 TISUĆA LIPA ZA “NALOGODAVCE PRIVATIZACIJE”

Raspisana sindikalna tjeralica

novilist_logoZAGREB, 11. listopada – Sindikat državnih i lokalnih službenika i namještenika objavio je tjeralicu tražeći “informaciju o nalogodavcu privatizacije pomoćno-tehničkih poslova u državnim službama”. U maniri western-tjeralica, službenički sindikat donositelju informacije nudi 100 tisuća lipa, odnosno tisuću kuna nagrade.

Nagrada_slika11Tekst obavijesti o nagradi potpisuje Odjel za žrtve nelegalne privatizacije. Ministarstvo pomorstva, prometa i veza sklopilo je ugovor s tvrtkom “Parting” koja bi trebala preuzeti 33 čistačice, kuharice, konobarice tog ministarstva. Službenički sindikat na web stranici donosi i informaciju o listi korisnika usluga “Partinga”. Na njoj se nalaze HSLS, čiji su članovi do prelaska u Libru bili Roland Žuvanić, ministar pomorstva, prometa i veza, Goran Granić, potpredsjednik Vlade i Goranko Fižulić, nekadašnji ministar gospodarstva. “Parting”, usluge pruža i Fižulićevoj firmi “Magma”, kao i Energentskom institutu “Hrvoje Požar” čiji je direktor Granić.

“Koincidencija je da je odluku Povjerenstva Vlade za upravljanje državnom imovinom, kojom se Roland Žuvanić ovlašćuje za zaključenje ugovora s Partingom potpisao nitko drugi nego Goran Granić”, objavljeno je na web stranici službeničkog sindikata. G.GALIĆ