SPLITSKO-DALMATINSKA ŽUPANIJA: Klement Bakota županijski povjerenik, Boris Pleša kandidat za predsjednika Sindikata

SPLITSKO-DALMATINSKA ŽUPANIJA: Klement Bakota županijski povjerenik, Boris Pleša kandidat za predsjednika Sindikata

Bakota

(SDLSN, 29. kolovoza) SPLIT – Na danas održanoj skupštini Županijskog povjereništva Sindikata državnih i lokalnih službenika i namještenika Republike Hrvatske izabrano je novo sindikalno vodstvo Splitsko-dalmatinske županije.

SDLSN_wwwZa novog županijskog povjerenika izabran je Klement Bakota, dok je njegov zamjenik postao Mladen Kokan, dosadašnji županijski povjerenik.

Ovu županiju na izbornom Saboru SDLSN u studenome ove godine predstavljat će sabornici Mladen Kokan, Jadran Barić, Klement Bakota, Anamaria Radić, Boris Nižetić, Ivana Ajduković, Branimir Bajić i Branka Vodanović.

Kao kandidati za tijela Sindikata predloženi su Anamaria Radić za Statutarnu komisiju, Mladen Kokan za Nadzorni odbor i Boris Pleša za predsjednika Sindikata.

Split_ZP290807

Na skupštini je članove Županijskog povjereništva pozdravio predsjednik sindikata Ivica Ihas, a obratio im se i njegov zamjenik Boris Pleša, koji je prisutne, kao član Povjerenstva Vlade RH za izradu Zakona o plaćama državnih službenika informirao o aktivnostima Sindikata kako bi ovaj zakonski prijedlog bio što povoljniji za državne službenike, podsjetivši ih na potrebu odgovorajućeg reguliranja dva ključna pitanja oko kojih se dvije strane razilaze – početne koeficijente SSS i vrednovanje minulog rada.