Uskoro “munjeviti rat” protiv službenika

BLITZKRIEG NA HRVATSKI NAČIN
Uskoro “munjeviti rat” protiv službenika

blitzkrieg_ilustracija

(SDLSN, 12. veljače 2014.) Nakon medijske topničke pripreme u kojoj je javnosti servirano sve što zaposleni u javnom sektoru imaju, a hrvatske su se Vlade pobrinule da uspješno nestane iz privatnog sektora, tj. posao, plaću i radnička prava, na službenike i namještenike uskoro bi mogao početi koordinirani napad Vladinih snaga s kopna, mora i stranica elektronskih i tiskanih medija.

sdlsn_www220Vladini dužnosnici, nasmiješeni u foteljama, odlučni u hodu, pri izlasku iz moćnih limuzina ili kao anonimni izvori, javnosti otkrivaju sve što su im sindikati javnih službi dosad radili, a oni na to pod ucjenama i prijetnjama pristajali i najavljuju veliki preokret i Vladino “DOSTA” politici kolektivnih ugovora, materijalnih prava i različitog statusa građana Hrvatske koji rade u javnom sektoru.
Vlada želi da svi zaposleni u Hrvatskoj budu u istom nezavidnom položaju i pri tome protiv privilegiranih proračunskih parazita računa na podršku radnika koji rade i zarađuju, koji rade i ne zarađuju, kao i onih koji više ne znaju kako je to raditi i zaraditi.
Zato se zalažu da svi hrvatski građani postanu jednaki pred Zakonom o radu, fleksibilni i ovisni o dobroti i mudrosti svojih poslodavaca, a da bi to postigli treba očistiti sve mrlje iz vlastite političke prošlosti, sve zakone, kolektivne ugovore i sporazume koje su donijeli i potpisali pod pritiskom ili nesvjesni prijevare tzv. socijalnih partnera.
A onda će Hrvatska konačno postati Švicarska. Barem po stanju računa “warlordova”… S. Kuhar