WEB STRANICE SDLSN DOSAD POSJEĆENE 55.800 PUTA

WEB STRANICE SDLSN DOSAD POSJEĆENE 55.800 PUTA

webstat311204_1

webstata311204_2

(SDLSN, 1. siječnja) U drugoj godini postojanja na web stranicama Sindikata državnih i lokalnih službenika i namještenika Republike Hrvatske zabilježeno je 55.800 posjeta.

Na www.sdlsn.hr jedan od češće posjećenih sadržaja bile su i naše ankete u kojima smo Vas pitali za mišljenje o različitim stvarima. Ovo su rezultati posljednje ankete...
Na www.sdlsn.hr jedan od češće posjećenih sadržaja bile su i naše ankete u kojima smo Vas pitali za mišljenje o različitim stvarima. Ovo su rezultati posljednje ankete…

Nakon 14.334 posjeta u prvoj godini postojanja, ovo je dobar pokazatelj da se radi o uspješnom sindikalnom projektu, koji je od strane članstva, ali i drugih korisnika njihovih sadržaja prepoznat kao dobrodošao informativi servis i pregled svakodnevnih sindikalnih aktivnosti.

Jedan od pokazatelja kvalitete naših stranica svakako je i velik broj vijesti koje su izravno sa www.sdlsn.hr upućivane HINI i drugim elektonskim i tiskovnim medijima i tako pronalazile put i do šire javnosti.

Nadamo se da će se kroz podizanje razine informatiziranosti  tijela državne i lokalne uprave i samouprave širiti krug korisnika sindikalnih web stranica, kao i da će se većem broju sindikalnih povjerenika, sukladno odredbi kolektivnog ugovora o minimalnim uvjetima za rad sindikata koja predviđa i omogućavanje pristupa Internetu, omogućiti korištenje internetskih sadržaja.