ZAGREB: Postavljeni prvi sindikalni jumbo plakati – reakcije građana pozitivne

ZAGREB: Postavljeni prvi sindikalni jumbo plakati – reakcije građana pozitivne

007_plakat374

(SDLSN, 7. srpnja) Postavljanjem prvih jumbo plakata na posebno odabranim plakatnim punktovima u gradu Zagrebu otpočela je druga faza kamanje SDLSN “Zaštitite svoja službenička prava – postanite sindikalni James Bond”, kojom bi se službenici na vizualno i promičbeno drugačiji način trebali zainteresirati za članstvo u sindikatu.

007_plakati_filmPoruka koju kampanja prenosi jest da službenici u svom sindikatu trebaju preuzeti aktivniju ulogu, neovisno o tome radi li se o građankama ili građanima, kako bi  njihova zajednička aktivnost polučila sinergijski efekt.

Početak kampanje, sukladno aktualnim trendovima vođenja promičbenih projekata koji uključuju stalno praćenje i evaluaciju očekivanih rezultata, popraćeno je anketiranjem građana od strane agencije PLUS, koja je, kako saznajemo, zadovoljna percepcijom građana.

Više od 70% anketiranih pohvalilo je estetiku plakata i izbor manekena, 24% smatra kako je poruka koju prenose previše agresivna, 4% da nije dovoljno jasna, dok je 2% ispitanika izjavilo kako ne razumije kome se kampanja obraća.

Svibor Horvatić iz agencije PLUS smatra kako je riječ o očekivanim i pozitivnim rezultatima i dodao kako kampanja u svojoj prvoj fazi nema namjeru otvoriti sve karte, te da će konačna poruka biti izrečena tek u unaprijed zakupljenom prime time terminu na HRT-u kroz dva tjedna prije početka dnevnika, odnosno između dnevnika i vremenske prognoze.

Počelo je počelo, a kako to izgleda na ulicama grada Zagreba, a uskoro i drugih hrvatskih gradova uvjerite se sami…

Pročitajte još…