ZAGREBAČKA ŽUPANIJA KONAČNO DO ZLATA

ZAGREBAČKA ŽUPANIJA KONAČNO DO ZLATA

Na  10. jubilarnim međunarodnim sportskim susretima Sindikata državnih i lokalnih službenika i namještenika Republike Hrvatske održanim od 12. do 16. svibnja ove godine u Zatonu kraj Zadra pored ostalih nastupili su i predstavnici naše županije. Nakon niza organizacijskih problema, brojnih odustanaka i drugih nepredviđenih okolnosti, mala ali hrabra ekipa Zagrebačke županije ipak se našla u Zatonu da odmjeri snage na sportskom terenu sa sindikalnim kolegama iz svih krajeva Lijepe naše. Ekipa je prijavila sudjelovanje u nekoliko sportskih disciplina i to pikado (muškarci i žene), stolnom tenisu, potezanju užeta i naravno, nezaobilaznom belotu.

Perovic_stolni_tenis

Najveću radost našima donijela je ženska stolnoteniska ekipa Općinskog suda u Zaprešiću, čija novosonovana sindikalna podružnica dijeluje u okviru Zagrebačke županije od početka ove godine,  u sastavu Sandra Lipnjak i Dragica Čujko. “Zaprešićanke” su premoćno nadigrala ne baš slabu  konkurenciju i zasluženo se okitile zlatnim medaljama. Za naglasiti je da je gospođa Čujko osim natjecateljskog pokazala i zavidno organizacijsko umijeće kao voditelj discipline stolnog tenisa, a također je zapažen i njen rad na funkciji sindikalnog povjerenika u Općinskom sudu Zaprešić.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Od ostalih rezultata vrijedno je spomenuti da se u završnicu natjecanja u belotu plasirala naša ekipa u sastavu Jura Maglić i Zoran Perović, koja je na kraju, nesretno i nespretno, završila na najnezahvalnijoj  4. poziciji.

Vjerujemo da će ovogodišnji nastup naše ekipe, posebice rezultat izvanrednih stolnotenisačica, biti poticajem  i drugim sindikalnim kolegama iz naše sredine da iduće godine zauzmu mjesta na sportskim terenima i u sportskom smislu dovedu Zagrebačku županiju na mjesto koje joj po sprortskom potencijalu i pripada.