Završen malonogometni uskrsni turnir Podružnice Zagrebačke županije-Ispostava Samobor

Završen malonogometni uskrsni turnir Podružnice Zagrebačke županije-Ispostava Samobor

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

(SDLSN, 12. travnja) Sindikat državnih i lokalnih službenika i namještenika RH-Podružnica Samobor i ove je godine bio organizator pozivnog malonogometnog Uskrsnog turnira Samobor koji se dana 01. i 02.04.2003. održao u sportskoj dvorani OŠ Bogumila Tonija. Na turniru je nastupilo 16 ekipa čije je boje branilo oko 160 natjecatelja, a sudionici ovogodišnjeg turnira bili su: Grad Brežice, Grad Samobor, Gradsko stambeno komunalno gospodarstvo Zagreb, HEP-Munjara Samobor, Hrvatske autoceste, Komunalac, Mjesni odbori Samobor, Policijska postaja Samobor, Prosvjetari Samobor, Restoran Mirna, Saki Samobor, Samoborski športski savez, Sportske novosti Zagreb, Vodoprivreda Zagreb, Vojarna Taborec i Zagrebačka županija.

7. po redu  Uskrsni turnir u potpunosti je potvrdio svoj ugled i tradiciju, kako dobrom organizacijom, tako i prikazanim nogometnim umjećem svojih sudionika, bez obzira što se u većini slučajeva radilo o igračima veteranske dobi. Dvodnevno natjecanje pružilo je bezbroj uzbudljivih trenutaka, lijep nogomet i prije svega fer i sportsku borbu. I ovogodišnje natjecanje je potvrdilo činjenicu da favoriti na papiru su to uistini samo na – papiru: neki od dosadašnjih pobjednika turnira (Komunalac, Vojarna Taborec) eliminirani su već u prvom krugu natjecanja, a očekivanja su potvrdile jedino ekipe Policijske postaje Samobor i Samoborskog športskog saveza koje su se plasirale u završnicu. Naboljim se i ove godine pokazao Samoborski športski savez, prošlogodišnji pobjednik, koji je u uzbudljivoj i do samog kraja rezultatski neizvjesnoj utakmici porazio s 3:1 ekipu Restorana Mirna, čiji je najveći hendikep bila činjenica da su gotovo sve utakmice turnira odigrali u istom sastavu i bez rezervnih igrača. U borbi za 3. mjesto debitant ovogodišnjeg natjecanja ekipa Hrvatskih autocesta više je nego uvjerljivo savladala Policijsku postaju Samobor rezultatom 7:2, a moguće je, da nije bilo pomalo nesretnog ispadanja u polufinalu od ekipe Restorana Mirne, nakon ispucanih čak 7 sedmeraca sa svake strane, da bi ova ekipa priredila i još veće iznenađenje.

Na završnoj svečanosti održanoj u restoranu “Mirna” pored ekipa, proglašeni su i najbolji pojedinci turnira, a to su bili kao najbolji igrač Franjo Šeperić iz Samoborskog športskog saveza, najbolji strijelac Nil Marović (9 pogodaka) iz ekipe Hrvatskih autocesta, te najbolji vratar Davor Dulčić iz iste ekipe. Sve utakmice turnira je na zavidnoj razini odsudila samoborska sudačka zvijezda Branko Kožarec.

Kao i dosad pokrovitelj natjecanja bilo je Gradsko poglavarstvo Grada Samobora, uz supokroviteljstvo Zagrebačke županije i Samoborskog športskog saveza, dok su medijsko pokroviteljstvo potpisali Radio Samobor i Sportske novosti. Turnir su i ove godine svojim sponzorstvima podržali i pridonijeli njegovom uspjehu renomirani sponzori kao što su Restoran Mirna, Saki proizvodnja kristala Samobor, Foto Samoborček i Tiskara Samobor.

Rezultati:

I kolo
Komunalac-Sportske novosti 1:2, Vodoprivreda-Policijska postaja Samobor 0:1, Samoborski športski savez-Prosvjetari 2:0, Mjesni odbori Samobor-GSKG Zagreb 1:5, Grad Brežice-HEP Munjara 0:3 (bb), Grad Samobor-Restoran Mirna 1:4, Zagrebačka županija-Hrvatske autoceste 0:5, Vojarna Taborec:Saki 3:4(1:1).

Četvrtzavršnica
Sportske novosti-Policijska postaja Samobor 2:3(1:1), Samoborski športski savez-GSKG Zagreb 3:1, HEP-Munjara-Restoran Mirna 1:3, Hrvatske autoceste-Saki 1:0.

Poluzavršnica
Policijska postaja Samobor-Samoborski športski savez 0:1, Restoran Mirna-Hrvatske autoceste 6:5(2:2).

Završnica
Za 3. mjesto:   Policijska postaja Samobor-Hrvatske autoceste 2:7
Za 1. mjesto:   Samoborski športski savez-Restoran Mirna 3:1.

Samnog2

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Samnog11

Samnog12

Samnog13

Samnog14

Samnog15

Samnog16

Samnog17

Samnog18

Samnog19

Samnog20