Završeni 24. športski susreti SDLSN – Grad Zagreb ukupni pobjednik

Završeni 24. športski susreti SDLSN – Grad Zagreb ukupni pobjednik


(SDLSN, 14. svibnja 2018.) Odlaskom sudionika iz Turističkog naselja Zaton u nedjelju su završeni 24. športski susreti Sindikata državnih i lokalnih službenika i namještenika RH, koji su održani pod pokroviteljstvom Vlade Republike Hrvatske i otvoreni od strane njezina izaslanika, ministra rada i mirovinskoga sustava Marka Pavića, koji je u prigodi otvaranja pozdravio sudionike susreta, ali i pokazao svoje plesno umijeće.

Oko 800 sudionika od srijede do nedjelje uživalo je u lijepom vremenu, druženju, pjesmi i plesu, natječući se u stolnom tenisu, streljaštvu, kuglanju, šahu, malom nogometu, pikadu, potezanju užeta, tenisu, odbojci na pijesku, uličnoj košarci i belotu.

Održano je i sada već tradicionalno natjecanje u pripremi fiša, koje je izazvalo veliko zanimanje ne samo natjecatelja već i brojnih drugih ljubitelja ove kulinarske poslastice.

Ukupni pobjednik susreta ove godine je Grad Zagreb, kojem je najveći športski konkurent bio, kao i obično, prošlogodišnji pobjednik – Sisačko-moslavačka županija, dok je treće mjesto zauzela Osječko-baranjska županija, a najbliži pobjedničkom trojcu bili su sportaši iz Primorsko-goranske i Međimurske županije.

Naročito raduje činjenica da su na susretima bila brojna nova i mlada lica službenika i namještenika iz različitih državnih tijela, javnih službi i jedinica lokalne samouprave, a svoje su sportaše bodrili i njihovi poslodavci, poput gradonačelnika Virovitice Ivice Kirina, koji je već tradicionalni sudionik Športskih susreta.

Fotografije: Draženka Jelić