Iva Šušković uvjerljivom većinom glasova ponovno izabrana za predsjednicu SDLSN RH

Zagreb, 8. prosinca 2023. – Na čelu Sindikata državnih i lokalnih službenika i namještenika Republike Hrvatske i sljedeće četiri godine bit će dosadašnja predsjednica Iva Šušković.

Zastupnici 8. Sabora Sindikata, održanog 7. prosinca pod motom „Odlučnost. Partnerstvo. Budućnost.“, u Hotelu Antunović u Zagrebu, uvjerljivom većinom glasova dali su povjerenje Ivi Šušković za vođenje Sindikata u novome mandatnome razdoblje 2023. – 2027.

Izabrani su i novi članovi Nadzornog odbora i Statutarne komisije, usvojene izmjene i dopune Statuta SDLSN RH kao i potvrđen sastav Glavnog povjereništva, najvišeg tijela Sindikata između dvaju Sabora.

– Kao i dosad, i u novom mandatu cilj će nam biti razvijanje socijalnog partnerstva te poboljšanje uvjeta rada i prava naših članova. Želimo da se njihov rad cijeni i pravedno vrednuje. Stoga ćemo i dalje raditi na tome da se svim zaposlenicima, sadašnjim i budućim, osiguraju plaće koje su dovoljno visoke za dostojan život u Hrvatskoj, poručila je predsjednica SDLSN RH Iva Šušković.