Category CarinaPosted on

Dan carinske službe

Zagreb, 21. rujna 2023. – Svim carinskim službenicima, a posebice našim članovima, Sindikat državnih i lokalnih službenika i namještenika Republike Hrvatske čestita njihov dan, Dan carinske službe, 21. rujna. Zajedno do boljih uvjeta rada i većih plaća.  

Više "Dan carinske službe"
Category NovostiPosted on

Potpisana Deklaracija o suradnji sindikata uprave, pravosuđa, državnih službenika i namještenika s područja jugoistočne Europe

Zagreb, 6. rujna 2023. – Radi jačanja i promocije sindikalnog pokreta i zajedničkog djelovanja, sindikati uprave, pravosuđa, državnih službenika i namještenika s područja jugoistočne Europe, među kojima i Sindikat državnih i lokalnih službenika i namještenika Republike Hrvatske, potpisali su u Neumu, 1. rujna, Deklaraciju o suradnji. Potpisnici Deklaracije formirali su i zajedničko koordinacijsko tijelo – …

Više “Potpisana Deklaracija o suradnji sindikata uprave, pravosuđa, državnih službenika i namještenika s područja jugoistočne Europe”

Više "Potpisana Deklaracija o suradnji sindikata uprave, pravosuđa, državnih službenika i namještenika s područja jugoistočne Europe"
Category NovostiPosted on

Idemo dalje!

Zagreb, 11. kolovoza 2023. – Kroz dva kruga povećanja proteklih mjeseci učinili smo puno za sebe, ali i druge kolegice i kolege u državnoj i javnim službama. Da nije bilo nas i naših aktivnosti ništa toga ne bi bilo, ni privremenog dodatka za sve niti povećanja od 12 posto u pravosuđu. Idemo dalje!  

Više "Idemo dalje!"