Konstituirajuće sjednice odbora djelatnosti SDLSN RH

Zagreb, 28. ožujka 2024. – Radi detektiranja, razmatranja i predlaganja unapređenja specifičnih pitanja i problema u djelatnosti u kojima sindikalno djelujemo osnovali smo odbore djelatnosti. Članovi pojedinog odbora su zaposleni u djelatnosti čiji su predstavnici te su dobro upoznati s njezinim funkcioniranjem. Tragom informacija i prijedloga odbora Sindikat poduzima daljnje aktivnosti.

Nakon što je Glavno povjereništvo izabralo i imenovalo članove pojedinog odbora, ovih su dana krenule njihove konstituirajuće sjednice.

Danas smo održali konstituirajuću sjednicu odbora lokalne samouprave, regionalne samouprave i mladih. Za predsjednika Odbora lokalne samouprave izabran je Zvonimir Lončarić (Grad Osijek), za predsjednika Odbora regionalne samouprave Krunoslav Bušić (Sisačko-moslavačka županija), dok je za predsjednika Odbora mladih, koji okuplja naše mlade članove iz svih djelatnosti, izabran Marijo Gržan (Zatvor u Zagrebu).
Prije toga smo održali konstituirajuću sjednicu Odbora zapošljavanja koji „pokriva“ zaposlene u Hrvatskom zavodu za zapošljavanje. Za predsjednika Odbora zapošljavanja izabran je Renato Poldrugač (HZZ – Područni ured Virovitica).

Slijede nam konstituirajuće sjednice odbora državne uprave, vatrogastva, pravosuđa, MORH/OSRH, policije, porezne uprave, pravosudne policije, ravnopravnosti spolova i carine.

I vi se možete obratiti pojedinom odboru na sdlsn@sdlsn.hr i na mail pojedinog odbora odnosno predsjednika pojedinog odbora koji možete pronaći na www.sdlsn.hr.

Uključite se. Povežimo se. Djelujmo zajedno. Zajedno možemo više.